Καβγάς στο Power Of Love για τις «κουμπαριές»: Στέλλα και Αλέξανδρος επιτέθηκαν στον Σωκράτη (video)

Η κουβέντα στο Gala του Power of Love ξεκίνησε από τα όσα έλεγε ο Σωκράτης στον Ανδρέα Ανδρεανό για τα παρεάκια που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι και πως αυτά περνούν και στις ψηφοφορίες και πως του έχει λείψει η παρέα που είχαν με τον Ανδρέα και τον Δώρο.

Αναφέρθηκε μάλιστα μεταξύ άλλων η λέξη «κουμπαριές».

Ο Αλέξανδρος έδειξε ενοχλημένος και έφερε ως αντίλογο ότι η Στέλλα παρόλο που γνωρίζονται και είναι από το ίδιο μέρος τον είχε ψηφίσει αρχικά για να φύγει, λόγω του χαρακτήρα που είχε δείξει. «Κάποιοι λειτουργούν συναισθηματικά εδώ μέσα και όχι στρατηγικά. Δεν έχουμε κανέναν απόμακρο. Τον Σωκράτη τον έχουμε πλησιάσει πάρα πολλές φορές» είπε σε έντονο ύφος, ενώ η Στέλλα στην ίδια λογική ζήτησε ότι όποιος έχει να πει κάτι να το πει ξεκάθαρα.

«Σήμερα θεωρώ ότι η ομάδα των ανδρών θα ήταν καλό να ψηφίσει με βάση το ποιο παιδί δεν έχει πάρει έπαθλο. Αν θέλουμε να απονείμουμε δικαιοσύνη σαν ομάδα, θα ήταν πιο δίκαιο η ομάδα των ανδρών να ψήφιζε τον Παναγιώτη που είναι από την αρχή του παιχνιδιού και δεν έχει πάρει κάποιο έπαθλο. Είναι αυτό που λέμε ότι υπάρχουν πιο στενοί σύνδεσμοι που ενώνουν και είναι η λεγόμενη «κουμπαριά»», σχολίασε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις