Εξώδικο στις «Αποκαλύψεις» λόγω Αρναούτη, από την οικογένεια Παντελίδη

Εξώδικο στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» που παρουσιάζει η Νένα Χρονοπούλου έστειλε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, λόγω της Μίνας Αρναούτη, η οποία αποτελεί μέλος του πάνελ.

Συγκεκριμένα όπως γράφει η Espresso, η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή απαιτεί μέσω εξωδίκου που κοινοποιήθηκε προς το Νέο Κανάλι και την εκπομπή «Αποκαλύψεις» της Νένας Χρονοπούλου, την απαγόρευση της αναφοράς του ονόματος του Παντελή Παντελίδη, καθώς επίσης και στοιχείων από το τραγικό δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η οικογένεια Παντελίδη ήταν σίγουρη ότι στην πρεμιέρα της εκπομπής που έγινε το Σάββατο 9 Ιουνίου, είτε η παρουσιάστρια, είτε κάποιος από τους δημοσιογράφους ή ακόμα και η ίδια η Μίνα Αρναούτη θα ασχολιόταν εκτεταμένα με το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Έτσι, προκειμένου να προλάβει οποιαδήποτε αποκάλυψη, η οικογένεια Παντελίδη αποφάσισε λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Αποκαλύψεις» να της αποστείλει εξώδικο μέσω του δικηγόρου της. Στο νομικό έγγραφο, το οποίο επιδόθηκε την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία του καναλιού και όχι στη διεύθυνση όπου εδρεύουν οι εκπομπές του, η οικογένεια απαγόρευε τη χρήση του ονόματος του Παντελή Παντελίδη, οποιαδήποτε αναφορά στο δυστύχημα, ακόμη και τη μετάδοση κάποιου τραγουδιού του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις