Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ – Οριστικό τέλος μετά από τέσσερα χρόνια

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμογελαστά ζευγάρια της εγχώριας  σόουμπιζ, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης όμως, το γυαλί φαίνεται ότι έχει “ραγίσει” οριστικά πια.

Ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με τη Realnews, οι δύο ηθοποιοί,  μόλις λίγες ημέρες πριν, χώρισαν και όπως φαίνεται οριστικά, παρά το γεγονός ότι ο καλλιτεχνικός κόσμος μιλούσε για ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια του χώρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το γεγονός πως η όμορφη ηθοποιός τρέχει εδώ και καιρό από την μία παράσταση στην άλλη, χωρίς να έχει ελεύθερο χρόνο για εκείνον, τον έχει πειράξει. Το σίγουρο είναι πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο επιμένει ο κύκλος τους. Αποφάσισαν να ρίξουν την αυλαία της σχέσης τους και το έκαναν.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις