Συγκινεί ο αδερφός το Παντελίδη – Το μήνυμα που στέλνει στον πατέρα του (εικόνα)

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αδερφός του Παντελη Παντελίδη, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα ευχήθηκε με τον δικό του τρόπο στον πατέρα του, «ανεβάζοντας» στη προσωπική του σελίδα στο facebook μια φωτογραφία μαζί του.

«Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη τυπάρα του πλανήτη!!!Μπορει να σου κάνω μαγκιές αλλά είσαι το πρότυπο μου και εύχομαι κάποια στιγμη να σου μοιάσω», έγραψε χαρακτηριστικά δείχνοντας πόσο ενωμένη είναι η οικογένεια μετά τον θάνατου του Παντελή Παντελίδη.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις