Αυτοί θα είναι οι κριτές του MasterChef Junior

Όλα είναι έτοιμα πλέον για το MasterChef Junior. Ο τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει το φθινόπωρο με τους μικρούς επίδοξους σεφ να γεμίζουν τα τηλεοπτικά στούντιο και, φυσικά, με νέους κριτές.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός μαγειρικής αφορά μικρούς μάγειρες ηλικίας μεταξύ 8 και 13 ετών να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Ωστόσο, τον ρόλο των κριτών θα κληθούν να αναλάβουν τρία πολύ γνωστά πρόσωπα.

Ο λόγος για την Ελένη Ψυχούλη, τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη και τη Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις