Μιχάλης Σεΐτης: Σαν σήμερα 5 χρόνια πριν είχα ένα τροχαίο όπου ακρωτηριάστηκε το δεξί μου πόδι

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από το ατύχημα του Μιχάλη Σεΐτη στο οποίο έχασε το πόδι του.

Ο Παραολυμπιονίκης πόσταρε μια φωτογραφία του στο instagram να γυμνάζεται κι έγραψε:

«Σαν σήμερα 5 χρόνια πριν είχα ένα τροχαίο ατύχημα με μηχανή όπου ακρωτηριάστηκε το δεξί μου πόδι κάτω από το γόνατο. Ακούγεται σκληρό και όντως είναι σκληρό και βίαιο. Το θέμα είναι πως χειρίζεσαι μια φαινομενική ατυχία. Εγώ προσωπικά το είδα σαν να ήταν η τυχερή μου μέρα και έτσι ήταν.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα και αφού δεν είναι, νιώθω ειλικρινά ευγνώμων. Με αρκετή ενέργεια, δύναμη, πίστη στον εαυτό μου, στήριξη από την οικογένεια μου και καλούς ανθρώπους που έστειλε στο πλάι μου το σύμπαν ή ο θεός ή όπως θέλει ο καθένας το ονομάζει, κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου και να είμαι ευτυχισμένος.

Αυτά τα γράφω για σένα που έχεις ανάγκη από ένα κίνητρο να συνεχίσεις να κυνηγάς τα όνειρα σου. Η συμβουλή μου είναι: Κυνήγα αυτό που αγαπάς με όλες σου τις δυνάμεις! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!

Ο φίλος σου Μιχάλης».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις