Σαν διαφήμιση του ΕΟΤ το καλοκαίρι της Χρουσαλά στην Ελλάδα (εικόνες)

Το απόλυτο ελληνικό καλοκαίρι περνάει η Μαριέττα Χρουσαλά με την οικογένειά της, εκμεταλλευόμενη τις ομορφιές της χώρας.

Μιας και η πρώην παρουσιάστρια ζει μόνιμα στο Μαϊάμι μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα και τα παιδιά τους, τα καλοκαίρια τους τα περνάνε σχεδόν αποκλειστικά στην Ελλάδα, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται, τους λείπει αρκετά.

Και φέτος λοιπόν το ζεύγος έδωσε το παρών στο αγαπημένο του νησί, τη Μύκονο, αλλά και την Αντίπαρο, όπου συνάντησαν και το αδερφό της Μαριέττας, Θανάση Χρουσαλά.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις