Η Νικολέττα Καρρά ξέρει να απολαμβάνει το καλοκαίρι – Ποζάρει ανέμελα με μαγιό (εικόνες)

Μπορεί το πρόγραμμά της Νικολέττας Καρρά να είναι γεμάτο, καθώς βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με τη θεατρική παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», στην οποία και πρωταγωνιστεί, αλλά πάντα καταφέρνει να ξεκλέψει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και τον αγαπημένο της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στους Παξούς και ζει μοναδικές στιγμές, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις