Η φωτογραφία… απάντηση του Πάνου Βλάχου με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (εικόνες)

Ο ηθοποιός, Πάνος Βλάχος, «πόσταρε» μετά από πολύ καιρό μία φωτογραφία μαζί με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, στον απόηχο των φημών που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει.

Στη φωτογραφία, οι δυο ηθοποιοί απεικονίζονται στην παραλία να παίζουν beach volley. «Η καλύτερη ομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Βλάχος.

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είχε ανεβάσει πριν από τρεις ημέρες φωτογραφίες από το παιχνίδι με την παρέα τους στην παραλία.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις