Η… αυθόρμητη φωτογραφία της Σπυροπούλου σε παραλία της Ρόδου (εικόνες)

Για ακόμα μία φορά αυτό το καλοκαίρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Ρόδο και… κόλασε με την παρουσία της σε παραλίες.

Απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των «ιπποτών» και προκάλεσε… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό με τις τελευταίες φωτογραφίες που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια, που πήρε μέρος και στο «Survivor», βγαίνει από τη θάλασσα σε μια «αυθόρμητη» φωτογραφία και με… look παραλίας, όπως έγραψε η ίδια. Ανέβασε και φωτογραφία της με ηλιοβασίλεμα στη Ρόδο, ενώ έκανε και καρδούλα πάνω στην άμμο. Λέτε να είναι ερωτευμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Να θυμίσουμε ότι μέσα στον Ιούλιο είχε πάρει ένα όμορφο δώρο από τη μητέρα της-όπως είχε γράψει και το Freegossip-, όταν είχε βρεθεί ξανά στη Ρόδο.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις