«Πέρασα πολύ άσχημα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού» εξομολογείται γνωστός τραγουδιστής (video)

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε όσο ήταν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μίλησε τραγουδιστής που βρισκόταν στο πάνελ πριν από δύο χρόνια.

«Πήγα και δεν μου άρεσε, πέρασα πολύ άσχημα. Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Δεν έκανε για μένα αυτό το πράγμα. Ένιωθα άβολα… » ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκάνος.

Ερωτώμενος αρχικά από τη Νικολέττα Ράλλη για το πώς «βρέθηκε» στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο τραγουδιστής (και παρουσιαστής) ανέφερε: Η τηλεόραση προέκυψε εντελώς τυχαία. Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα, όπως το θέατρο, η τηλεόραση, και διάφορα πράγματα. Μου έγινε η πρόταση τότε από τον Μένιο Φουρθιώτη. Πήγα και δεν μου άρεσε, πέρασα πολύ άσχημα. Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Δεν έκανε για μένα αυτό το πράγμα. Ένιωθα άβολα.

Κατ’ αρχήν, ένιωθα άβολα να μιλάω για άλλους τραγουδιστές, για καλλιτέχνες, στο πάνελ και να πρέπει να λέω μια αρνητική γνώμη. Στα πάνελ πρέπει κάποιος να είναι ο καλός, κάποιος ο κακός, κάποιος να είναι ο ουδέτερος. Κάποια στιγμή δεν μπορείς να είσαι μόνο ο καλός, πρέπει να πεις πιο πικάντικο. Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις