Ο Λυκουρέζος απαντά επίσημα στις φήμες περί χωρισμού από την Καλογρίδη

Αφού τα δημοσιεύματα περί χωρισμού «έδωσαν και πήραν» τον περασμένο καιρό, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έδωσε την επίσημη τοποθέτησή του σχετικά.

Ο γνωστός δικηγόρος, που έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της εκκεντρικής του σχέσης με τη Νατάσα Καλογρίδη, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ξεκαθαρίζει τι τελικά ισχύει με τον φημολογούμενο χωρισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα περί χωρισμού και γενικά σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή σας παρακαλώ να μην ασχολείστε περαιτέρω και να μην ανακυκλώνετε αναληθή δημοσιεύματα.

Με εκτίμηση, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις