Γνωστό ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας – Δείτε την πιο γλυκιά πρόταση γάμου (εικόνες)

Τον καλό της καρδιά της ετοιμάζεται να παντρευτεί η ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης.

Ο λόγος γίνεται για την Τάνια Καρρά, η οποία θα παντρευτεί τον σύντροφό της, επιχειρηματία Κώστα Σπηλιωτόπουλο πριν γεννηθεί το μωρό με πολιτικό γάμο.

Ο επιχειρηματίας έκανε μια υπέροχη πρόταση γάμου και η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

Ο επιχειρηματίας «χτύπησε» τατουάζ την πρόταση γάμου και τη θετική απάντηση της Τάνιας και η Κατερίνα καινούργιου έγραψε στα instastories της: «Η πιο… τρελή πρόταση γάμου».

 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις