Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνεργάζεται ξανά με τη «Θεοπούλα» – Το μήνυμά του (εικόνα)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία υπογράφοντας και παίζοντας στη σειρά «Παρά πέντε».

Η Έφη Παπαθεοδώρου είχε αγαπηθεί μέσα από τον ρόλο της Θεοπούλας και μέχρι σήμερα η σειρά γνωρίζει τηλεθέαση στις επαναλήψεις. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται και πάλι αυτή τη φορά σε μεταγλώττιση ταινίας.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο instagram φωτογραφία τους αγκαλιά κι έγραψε: «Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και πάλι μαζί, στη μεταγλώττιση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς» Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα. #rhegrinchmovie #thegirnchmoviegr #premiere #6December #stealingchristmas #love #lovemyjob #uip #uipgreece @uip_greece».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις