Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού: Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα (εικόνα)

Η Δούκισσα Νομικού είναι χαρούμενη καθώς όπως εξομολογήθηκε ένα της όνειρο θα γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Η παρουσιάστρια πόσταρε φωτογραφία της στην προσωπική της σελίδα στο instagram και εξήγησε ποιο όνειρό της θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

«Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα… Θα πάω για πρώτη φορά στο Παρίσι -στα πλαίσια του Paris Fashion Week  και στις 30 Σεπτεμβρίου θα περπατήσω σε ένα custom-made catwalk, 60 μέτρων, σε μια once-off πλωτή κατασκευή μέσα στον Σηκουάνα ποταμό!!! Όλα αυτά για το εμβληματικό Le Défilé Fashion Show της L’ Oréal Paris  Wish me luck και stay tuned για περισσότερα νέα! #wow #paris #parisfashionweek #lorealparis #lorealparisgr #ambassador #blessed #weareallworthit».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις