Παίκτρια του ελληνικού Next top model δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άντρα

Νύχτα τρόμου έζησε παίκτρια του ελληνικού «Next top model» καθώς άνδρας της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπάει.

«Γύρω στις 12 παρά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης βγήκα από το σπίτι μου στη Δάφνη για να σηκώσω χρήματα από το ΑΤΜ. Καθώς έστριβα στη γωνία, είδα έναν άγνωστο μελαψό άνδρα, ο οποίος μου φάνηκε περίεργος. Σήκωσα χρήματα από το μηχάνημα ανάληψης, αλλά περίπου δέκα μέτρα πριν από το σπίτι μου κοίταξα πίσω και τον ξαναείδα. Άκουσα τα βήματα κάποιου να τρέχει και γυρνώντας τον είδα να ορμάει καταπάνω μου με ένα βλέμμα δολοφονικό! Με έριξε κάτω και χτυπούσε το κεφάλι μου στο πάτωμα τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Εκείνη τη στιγμή ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω! Όμως, αντιστάθηκα και έπειτα από ένα λεπτό τράπηκε σε φυγή, έχοντας αρπάξει το κινητό και το πορτοφόλι μου», δήλωσε η Στέλλα Σαμνιώτη στην εφημερίδα espresso.

Έτρεξε σπίτι της και ειδοποίησε την αδελφή της με τον γαμπρό της που πήγαν αμέσως να δουν τι συνέβη. Εκεί ενεργοποίησαν τη γνωστή εφαρμογή Cloud και διαπίστωσαν ότι ο δράστης της επίθεσης βρισκόταν σε ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

«Οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να μπουν, γιατί δεν είχαν ένταλμα και φοβούνταν μήπως προκληθεί αναταραχή. Τελικά, οι δύο άντρες της παρέας μου με τη βοήθεια του σεκιουριτά εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος είναι Τζαμαϊκανός, και τον έβγαλαν έξω. Όταν είδα ότι είχε πάνω του μαχαίρι και κατσαβίδι, σκέφτηκα ότι αν είχε δύο χέρια, θα με είχε σφάξει!».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις