Μαντώ Γαστεράτου: Η Τζένη ξέρει πολύ καλά τους λόγους που δεν την κάλεσα στον γάμο μου (video)

Η Μαντώ Γαστεράτου φανερά ενοχλημένη για την έκταση που πήρε το θέμα σχετικά με την απουσία της Τζένης Μελιτά από τον γάμο της μέσω της εκπομπής της απάντησε αλλά μίλησε και στην εκπομπή «Το πρωινό».

«Επειδή πραγματικά έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ με αυτό το πράγμα, μου έχει μαυρίσει η ψυχή. Δεν μπορώ να απαντάω σ’ αυτό. Υπάρχουν πράγματα προσωπικά. Θα ήμουν για το Δαφνί αν δεν καλούσα χωρίς λόγο κάποιον στον γάμο μου. Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που οδήγησαν στην εξέλιξη αυτής της σχέσης, που τους ξέρει πολύ καλά και η Τζένη και εγώ. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα άλλο. Πραγματικά, με πονάει και με στεναχωρεί... Νιώθω και ένιωθα περίεργα και άβολα για την αναπαραγωγή που έγινε. Δεν θέλω πια να μιλάω για αυτό το πράγμα».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις