Εξελίξεις στην υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη – Θα συναντήσει τον γιο του μετά από δέκα μήνες

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εδώ και δέκα μήνες προσπαθεί να επανέλθει μετά το τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Παραμονή Χριστουγέννων είχε ένα τροχαίο με λεωφορείο στέλνοντάς τον στην εντατική να παλεύει για τη ζωή του. Από τότε έχει να δει τον γιο του και σήμερα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. Πλέον έχει πάρει βάρος και είναι καλύτερα και ζήτησε να δει τον γιο του.

«Είναι καλά, έχει πάρει κιλά, χαμογελάει, καταλαβαίνει, και κινεί κανονικά, χέρια, πόδια. Δεν έχει κανένα πρόβλημα μεγάλο, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς. Όταν έχεις νοσηλευτεί 3,5 μήνες στο νοσοκομείο, από τους οποίους στους 2,5 είσαι στην εντατική, η ζωή σου ξεκινάει από την αρχή. Στο να μάθεις να ακούς, να βλέπεις, να καταλαβαίνεις. Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να δει τον γιο του, για πρώτη φορά, αφού πολύ σύντομα θα υπάρχει αυτή η συνάντηση του γιου με τον μπαμπά», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις