Η Christina Aguilera αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φωνή της – Η αναβολή της περιοδείας και η ανακοίνωσή της

Σοβαρό πρόβλημα με τη φωνή της αντιμετωπίζει η Christina Aguilera.

Μετά από δέκα χρόνια είχε προγραμματίσει περιοδεία για πρώτη φορά αλλά αναγκάστηκε να την αναβάλλει. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την αναβολή της περιοδείας της και τον λόγο που δεν θα γίνει προς το παρόν.

«Με πονάει που παρότι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να επανέλθω, δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω. Μετά από οδηγία του γιατρού μου δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω απόψε στο Ντιτρόιτ. Είμαι ερωτευμένη με αυτό το show και με σκοτώνει που πρέπει να το διακόψω. Πιστέψτε με όμως θα επανέλθω πιο δυνατή και καλύτερη από ποτέ. Το οφείλω σε όλους να δίνω το 100% μου σε κάθε show. Έχετε το λόγο μου πως θα αξίζει η αναμονή».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις