Η ανακοίνωση για την Μπάγια Αντωνοπούλου – Τέλος από τον ΑΝΤ1; (video)

Πολλά σενάρια έχουν ακουστεί για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.

«Δήλωσε την παραίτησή της από την πρώτη στιγμή και δεν έχει γίνει αποδεκτή. Αύριο είναι να επιστρέψει στην εκπομπή, αν δεν επιστρέψει στην δουλειά της έως αύριο, θα λήξει η συνεργασία της με τον σταθμό και θα γίνει τότε αποδεκτή η παραίτησή της», είχε σχολιάσει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy day.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Μπάγιας Αντωνοπούλου;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη του «Μέχρι να έρθει η Φαίη» στην εκπομπή «Πρωινό» ανακοίνωσε:

«Μπάγια Αντωνοπούλου, γιατί εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας… Είπαμε χτες, ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση από κανάλι, αλλά τη βολιδοσκόπησε γνωστός παρουσιαστής της ψυχαγωγίας. Αυτό αν το συνδυάσετε με το γεγονός ότι η Μπάγια παραμένει στον ΑΝΤ1… δεν έχω να πω τίποτε περισσότερο άλλωστε στον ΑΝΤ1, είμαστε ένα»!

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις