Φωτεινή Τράκα: Μετά το "My Style Rocks" προσπαθώ…

Φωτεινή Τράκα: Μετά το

Η Φωτεινή Τράκα σε συνέντευξή της, στο περιοδικό Instyle, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο "My Style Rocks", του οποίου ήταν η μεγάλη νικήτρια για φέτος, αλλά και στη ζωή της μετά το reality μόδας.

Η ίδια ανέφερε:

“Μετά το My style rocks προσπαθώ να ξαναβρώ κάτι που θα μου κάνει το “κλικ”. Το καλοκαίρι πριν το σόου, επειδή γυμναζόμουν πολύ, έδινα πιο πολύ έμφαση στο σώμα μου, φορώντας στενά κομμάτια, κρατώντας όμως και τα αγαπημένα μου vintage πουκάμισα, τους φιόγκους και τα layered jackets. Τώρα είμαι σε φάση που κάνω έναν επαναπροσδιορισμό. Γενικά το στιλ μου είναι μια μείξη δεκαετιών, με έμφαση στα 805 από άποψη όγκων, και με ρομαντικές λεπτομέρειες, αλλά στόχος μου είναι να φέρνω vintage κομμάτια στο τώρα και να τα επαναπροσδιορίζω.”

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις