Η συγκίνηση του Ευθύμη Ζησάκη: Την ώρα που ξύπνησα στο νοσοκομείο αντίκρισα…

Ο Ευθύμης Ζησάκης μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» για τις ημέρες που νοσηλεύτηκε αλλά και συγκινημένος αναφέρθηκε στην επίσκεψη ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες που ήθελε να τον δει από κοντά και να του ευχηθεί καλή ανάρρωση.

«Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς και τις νοσοκόμες. Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή του και οφείλεται καθαρά σε λάθος δικό μου. Ήμουν πολύ κουρασμένος και έκανα ένα λάθος χειρισμό. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο μετά το ατύχημα και αυτό φόβισε τους γιατρούς και με ξεψάχνισαν. Είμαι δυνατός για το Πάσχα και να επιστρέψω στο Your Face Sounds Familiar και στις άλλες μου θεατρικές υποχρεώσεις».

Όσο για την επίσκεψη που τον συγκίνησε ανέφερε: «Την ώρα που ξύπνησα στο νοσοκομείο αντίκρισα ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες που δεν το γνώριζα και είπε στη μαμά της ότι θέλει να με δει γιατί χτύπησε. Ήρθε και μου έφερε μία εικόνα ενός Αγίου και με έκανε μία ζεστή αγκαλιά και ήταν το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει. Όταν περνάς δύσκολα, θυμάσαι ότι σημαντικό είναι να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον».

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις