"Δε με ήθελαν οι γκόμενες επειδή είμαι Αλβανός- Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό στην Ελλάδα" (VIDEO)

Τον Sin Boy υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός τον τελευταίο καιρό λόγω του τραγουδιού “Mama” που έχει γίνει viral, μίλησε για τους γονείς του που ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία, αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε ο ίδιος στα παιδικά του χρόνια.

«Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά είμαι από την Αλβανία! Οι γονείς μου ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία. Περάσαμε δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα βγάζω λεφτά και τρώμε όλοι. Έχω περάσει εποχές να τρώω ψωμί με λάδι και αλάτι, οι Αλβανοί θα το καταλάβουν αυτό. Πολλοί μετανάστες Αλβανοί το έχουν περάσει αυτό το στάδιο, το έχω περάσει κι εγώ και είμαι περήφανος που το έχω περάσει γιατί με έχει κάνει πιο δυνατό. Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό στην Ελλάδα, δεν με θέλανε οι γκόμενες γιατί ήμουν Αλβανός. Οι γονείς τους, τους λέγανε “μην κάνεις παρέα με αυτόν, είναι Αλβανός”», είπε μεταξύ άλλων ο Sin Boy.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις