Ελένη Τσολάκη: Για δύο εβδομάδες ήμουν σε μια κατάσταση…

Ελένη Τσολάκη: Για δύο εβδομάδες ήμουν σε μια κατάσταση…

Για το πώς είναι η ζωή της μετά το «Τι λέει;», μίλησε σήμερα στο Πρωινό και την Φαίη Σκορδά, η Ελένη Τσολάκη.

«Ήταν μεγάλη αλλαγή για μένα αυτή. Στεναχωρήθηκα πολύ! Αυτοκριτική έκανα από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά. Για 2 εβδομάδες ήμουν σε μία κατάσταση… ήθελα να είμαι στο σπίτι μου, δεν ήθελα να μιλάω στο τηλέφωνο, ήθελα να είμαι μόνο με τους πολύ δικούς μου.

Έδωσα την ψυχή μου. Ήμουν εκεί ψυχή και σώμα όσο καιρό διήρκεσε και τον χρόνο πίσω να γυρνούσα, τα ίδια ακριβώς θα έκανα. Αν σου πω με έναν τίτλο τι δεν θα έκανα: δεν θα ρίσκαρα τόσο πολύ».

Παράλληλα η Ελένη Τσολάκη έδωσε διευκρινήσεις και για το συμβόλαιό της με τον Alpha, όπως και για το τέλος της συνεργασίας της με το ραδιόφωνο: «Διαβάζεις τόσα πράγματα που μετά ξεχνάς και εσύ τι συμβαίνει. Εγώ στον Alpha είμαι επτά χρόνια, το συμβόλαιό μου έχει ακόμη ένα χρόνο. Το κάναμε το Σεπτέμβρη και ολοκληρώνεται του χρόνου τον Αύγουστο. Είμαι σε συζητήσεις με τον σταθμό για να δούμε τι θα κάνουμε από Σεπτέμβρη. Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή, τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ όμορφα και αυτή είναι η πραγματικότητα. Από εδώ και πέρα, βλέποντας και κάνοντας. Δεν ξέρω τι μπορεί να ξημερώσει. Η αλήθεια είναι αυτή. Είμαστε σε κουβέντες για να δούμε τι θα προκύψει. Έχω αποφασίσει ότι όλα θα είναι καλά.

Στo ραδιόφωνο η σύμβασή μου έληγε σε 20 μέρες, απλά τελειώσαμε αυτή τη σχέση συνεργασίας 20 μέρες πριν. Το σταμάτησα πριν από 10 μέρες».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις