Γέννησε η κόρη του Σταμάτη Γονίδη – Παππούς για δεύτερη φορά ο τραγουδιστής

Ο Σταμάτης Γονίδης απέκτησε το δεύτερο εγγονάκι του.

Η μικρή του κόρη Στεφανία παντρεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με τον μουσικό Στέργιο Βήττα.

Την Τετάρτη όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας espresso η κόρη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με την οικογένεια να «πετάει» από τη χαρά της.

«Στην προσωπική μου ζωή μου αρέσει η εικόνα μου. Ανάλογα με την ηλικία μου, συμβιβάζομαι με τα δεδομένα. Ως καλλιτέχνης, όμως, δεν είμαι ικανοποιημένος. Θα ήθελα να είμαι πιο fit και να έχω πιο νεανικό στιλ. Βέβαια, ορισμένες συνήθειες δεν βοηθούν. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Προσωπικά, το ουίσκι δεν το γουστάρω καθόλου. Ομως, κατά ένα μαγικό τρόπο, είναι το μοναδικό αλκοολούχο ποτό που ζεσταίνει τη φωνή μου και με βοηθάει ώστε να αποδίδω όπως θέλω. Έτσι, πίνω το ουίσκι που δεν μου αρέσει και βγαίνω να τραγουδήσω και να κάνω τη δουλειά μου. Και το πίνω μόνο όταν εμφανίζομαι και δίνω την ψυχή μου στον κόσμο» , είχε δηλώσει ο τραγουδιστής σε παλιότερή του συνέντευξη.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις