«Όταν ο Γιάννης Πάριος ήταν παντρεμένος με την Αλιμπέρτη πολύς γυναικείος πληθυσμός ερχόταν στο καμαρίνι του» (video)

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιάννη Πάριο και ουρές από γυναίκες τον περίμεναν έξω από το καμαρίνι του.

«Κλείνω 33 χρόνια επαγγελματικά στο τραγούδι με 30 προσωπικούς δίσκους! Ο Αντώνης Ρέμος ερχόταν μικρός στην πίστα για να μου κάνει δεύτερες φωνές. Ο Γιάννης Πάριος είναι ψυχούλα!

Πολύς γυναικείος πληθυσμός ερχόταν στο καμαρίνι του Πάριου όταν ήταν παντρεμένος με την Αλιμπέρτη! Έκανα μόνο μια κόρη, είχα δύο αποβολές μετά τη γέννηση της. Δυστυχώς δεν έκανα άλλα παιδιά, παρόλο που ήθελα! Περιμένω την κόρη μου να μου κάνει ένα εγγονάκι!», δήλωσε η Στέλλα Κονιτοπούλου στην εκπομπή «Happy Day».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις