Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίου γνωστός ηθοποιός: Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ

Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός ηθοποιός πέρασε διάφορες δύσκολες καταστάσεις και πριν λίγες ημέρες υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου σε κρίσιμη κατάσταση όπου έδινε μάχη για τη ζωή του.

Η φίλη του Γιάννη Γούτη, Μαριαλένα Οικονομίδη είχε μιλήσει τότε στην εφημερίδα espresso: «Ο Γιάννης χρόνια παλεύει να επιβιώσει. Πιέστηκε πολύ για να μπορέσει να σταθεί όρθιος, να μη χρωστάει πουθενά και τελικά βρέθηκε να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσε να ζήσει με τα ψίχουλα που δίνουν στα θέατρα».

Συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο αλλά πλέον παράλυτος και απελπισμένος με τα αδέλφια στο πλευρό του.

«Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ. Το καταλαβαίνω. Δεν έχω ελπίδες. Η στενοχώρια μου προήλθε από την απόφαση της πρώην συντρόφου μου να μου πάρει το σκυλί. Ο σκύλος ήταν η συντροφιά μου», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα espresso.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις