"Πήγα με καλή διάθεση στην Αλίκη Βουγιουκλάκη - Ο τρόπος της με ενόχλησε κάποιες στιγμές"

Για τη συνέντευξη που είχε πάρει από την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε δημοσιογράφος στην εφημερίδα Real και τη Μαρίνα Τσικλητήρα.

Δείτε όσα είπε η Όλγα Μπακομάρου:

Η συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη ξαφνιάζει. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, διαφορετική από τις περισσότερες που έχουμε διαβάσει από εκείνη. Ένιωσα σωστά ότι κάπως σας ενόχλησε;

Ο τρόπος της κάποιες στιγμές με ενόχλησε, την ίδια ούτε την αντιπάθησα, ούτε τη συμπάθησα. Πήγα με καλή διάθεση, όπως με όλους, για να συναντήσω έναν άνθρωπο, ένα πασίγνωστο πρόσωπο, αν θέλεις, να τον “ανοίξω” και να τον παρουσιάσω στους αναγνώστες. Αν μου θύμωσε; Δεν της άρεσε η συνέντευξη, προφανώς. Δεν ήταν αυτό που περίμενε, που είχε συνηθίσει τότε. Ξέρετε, με τους ανθρώπους που συναντούσα δεν έκανα σχέσεις μετά. Δεν ήμουν εχθρική, φυσικά, όμως δεν έκανα φιλίες μετά. Ίσως είμαι της πολύ παλιάς σχολής.

Δεν υπήρξατε ποτέ κοσμική…

Δεν συνδυάζω το “κοσμικός” με τους celebrities. Για μένα κοσμικός είναι ένας άνθρωπος που έχει επαφή με τον κόσμο, πλησιάζει τους ανθρώπους και τους αγαπάει. Με αυτή την έννοια, είμαι πολύ κοσμική.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις