Απολαυστικός ο γεματούλης Θορ, σε ερμηνεία του «Hurt» του Τζόνι Κας (video)

Αποτέλεσε τη χιουμοριστική πλευρά του «Avengers: Endgame», πιάνοντας ένα θέμα όμως άκρως σοβαρό, αυτό της κατάθλιψης. Ο γεματούλης Θορ -ή αλλιώς Κρις Χέμσγουορθ– κέρδισε τις καρδιές όλων όσοι απόλαυσαν την τελευταία ταινία των Avengers και αυτό το έκανε τόσο στην ταινία, όσο και εκτός.

Σε πολλά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, ο αυστραλός ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει τα περιττά κιλά του (προσθετικά ήταν όχι κανονικά) και να κυκλοφορεί κάνοντας χιούμορ, πειράζοντας τους συναδέλφους του, αλλά και παίζοντας κιθάρα.

Ένα τέτοιο βίντεο έπαιξε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, όπου ο Χέμσγουορθ παίζει το Hurt του Τζόνι Κας, σε κάποιο διάλειμμα από τα γυρίσματα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις