"Δεν ξέρω αν ήμουν αθώος τότε, αλλά…"

Για την καριέρα του στο σανίδι και στην τηλεόραση μίλησε στην Espresso και στην Δήμητρα Δάρδα, ο γνωστός ηθοποιός, Φώτης Σπύρος.

 Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση;

Στους «Δύο ξένους». Με είχαν δει ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου στο μιούζικαλ «Grease» των Jill Jacobs και Warren Casey, με τον Μάριο Φραγκούλη. Τότε πέρασε από το θέατρο Βέμπο όλη η Ελλάδα! Ήμουν πολύ καλός στον ρόλο μου… και το λέω με ταπεινότητα.

Στη σειρά υποδυθήκατε τον Φώτη, έναν φοιτητή του Νίκου Σεργιανόπουλου. Πώς ήταν η συνεργασία μαζί του;

Υπέροχος άνθρωπος. Ένας πρίγκιπας, ευαίσθητος, με χιούμορ και εξαιρετικός ηθοποιός. Δεν ξέρω αν ήμουν αθώος τότε, αλλά δεν είδα ποτέ αδιάβαστο ή σε κακή κατάσταση στα γυρίσματα.

Εκεί γίνατε κολλητοί φίλοι με την Άβα Γαλανοπούλου. Κάνετε ακόμα παρέα, μετά την προσωπική περιπέτειά της;

Την αγαπώ πολύ, είναι εξαιρετικό παιδί και ηθοποιάρα. Δεν γνωρίζω για την περιπέτειά της τίποτα περισσότερο από όσα γνωρίζει ο κόσμος. Η Άβα έχει επιλέξει τη μοναχικότητα, μέχρι να ανακτήσει τις δυνάμεις της για να επιστρέψει και να σαρώνει. Είναι φίλη μου για πάντα.

sp-1.jpg

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις