Δύσκολες στιγμές για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Η Μαίρη Χρονοπούλου περνάει δύσκολα τα τελευταία χρόνια καθώς ταλαιπωρείται από μία σειρά προβλημάτων υγείας αλλά πρόσφατα δύο γεγονότα την έκαναν να πέσει ψυχολογικά.

Τι συνέβη;

Πριν μερικές μέρες μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν ενώ ο φύλακας άγγελός της τα τελευταία χρόνια, η κοπέλα που τη φρόντιζε επέστρεψε στη Γεωργία.

«Μετά τη φυγή της Γεωργιανής βοηθού, η Μαίρη Χρονοπούλου δοκίμασε να συνεργαστεί με μια άλλη αλλοδαπή κοπέλα, αλλά δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε και τελικά… εξαφανίστηκε για περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι της στην Παιανία, κάνοντας τους φίλους της να ανησυχούν. Αυτό το διάστημα η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία για τα πολλά κινητικά, και όχι μόνο, προβλήματα που αντιμετωπίζει», ανέφερε άνθρωπος του φιλικού περιβάλλοντος της ηθοποιού στην εφημερίδα Espresso.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις