Λάκης Λαζόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμά του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Συμπληρώνονται 23 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο Λάκης Λαζόπουλος έγραψε για εκείνη ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1934 και «έφυγε» στις 23 Ιουλίου του 1996. Με αφορμή την ημερομηνία γέννησής της και τη συμπλήρωση 23 χρόνων από τον χαμό της ο Λάκης Λαζόπουλος έγραψε ένα μήνυμα στο instagram.

Πέρα από συνάδελφοι υπήρξαν και καλοί φίλοι και ο καταξιωμένος ηθοποιός και συγγραφέας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί με δύο λόγια στο «φαινόμενο» Αλίκη. «Ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο instagram φωτογραφία τους αγκαλιά στην παραλία κι έγραψε: «Σηκώθηκαν όρθιες οι μνήμες απόψε το βράδυ! Τόσο φως δεν χάνεται στα σκοτάδια των καιρών!».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις