Δέσποινα Βανδή: Η τούρτα έκπληξη πάνω στη σκηνή από τα παιδιά της και η φωτό μαζί τους (video)

Η Δέσποινα Βανδή έχει τα γενέθλιά της και την περίμεναν πολλές εκπλήξεις από τα παιδιά και τους συνεργάτες της.

Το βράδυ της Κυριακής μετά το τέλος της παράστασης «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος τη στιγμή της υπόκλισης ανέβηκαν στη σκηνή τα παιδιά της με μια τούρτα υπερπαραγωγή.

Η τραγουδίστρια αφού έσβησε τα κεράκια της πόζαρε με τα παιδιά της και για πρώτη φορά πόσταρε φωτογραφία με τα πρόσωπά τους να φαίνονται χωρίς «μωσαϊκό».

«Μία πολύ όμορφη έκπληξη με περίμενε στο τέλος της παράστασης σήμερα! Την οργάνωσαν τα παιδιά μου! Συνεργοί, φίλοι και συνεργάτες! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Με κάνατε πολύ χαρούμενη! #birthdaygirl», έγραψε λεζάντα στη φωτογραφία που πόσταρε στο instagram με τα παιδιά της.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις