Κατερίνα Νικολοπούλου: Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια της σειράς «Οργή» μας «συστήνεται»

Η Κατερίνα Νικολοπούλου υποδύεται τη Μαρίνα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Οργή».

Η εντυπωσιακή ηθοποιός έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις τόσο με το ταλέντο της όσο και με την ομορφιά της.

Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη το 2012 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της  στο μπαλέτο και στο σύγχρονο χορό μετά από δεκαπέντε έτη εντατικής παρακολούθησης. Παράλληλα πήρε το πτυχίο της από το πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών.

«Η ενασχόληση μου με την υποκριτική ήταν κάτι αναπόφευκτο και καρμικό. Από τότε που με θυμάμαι αυτό λαχταρούσα. Ήταν μονόδρομος. Θα ήταν τουλάχιστον άδικο να μη δώσω την ευκαιρία στον εαυτό μου να το δοκιμάσει. Δε θυμάμαι να αντιμετώπισα κάποια δυσκολία στην αρχή που έχει πάψει να υπάρχει. Οι συνθήκες συνεχίζουν να είναι δύσκολες, η ανασφάλεια υπάρχει και η τύχη δεν είναι πάντα με το μέρος σου. Αυτό που έχω κατακτήσει με το πέρασμα του χρόνου που δε γνώριζα πριν πως να διαχειριστώ, είναι το ότι μπορώ πια να εξελίσσω τα εργαλεία της δουλειάς μου μέσα από τις συνεργασίες που επιλέγω να κάνω με τρόπο πολύ υπεύθυνο και δημιουργικό», έχει δηλώσει στο 24h.com.cy.

Και πρόσθεσε: «Η συμμετοχή μου στην «Οργή» και κατ´ επέκταση η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 προέκυψε εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα. Δεν είχα σκεφτεί ούτε επιδιώξει στο παρελθόν να συμμετάσχω σε κάτι τηλεοπτικό. Ο σκηνοθέτης της σειράς Σταύρος Ποταμάρης με επέλεξε προκειμένου να κάνουμε το πιλοτικό(δείγμα) της σειράς. Μετά το δοκιμαστικό αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μαζί και έτσι μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω την πρώτη μου τηλεοπτική απόπειρα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, που αυτό άλλωστε ήταν και το ζητούμενο όλων μας, δίνοντας μου και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του έργου.

Πρόκληση, μα χωρίς πρόκληση δε μπορείς καν να υπάρξεις σε αυτή τη δουλειά».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις