Κωνσταντίνος Κάππας: Κοίταξα ενοχικά την κοιλιά μου και αισθάνθηκα άσχημα…

Κωνσταντίνος Κάππας: Κοίταξα ενοχικά την κοιλιά μου και αισθάνθηκα άσχημα…

Μία ένοχη απόλαυση αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό People, που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής», ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Είχες μια ένοχη απόλαυση;

Πρόσφατα, ήπια τρεις παγωμένες μπίρες, έφαγα δύο μπέργκερ με πατάτες από το αγαπημένο μου μπεργκεράδικο στο κέντρο της Αθήνας και για επιδόρπιο μια κρέπα-σοκολάτα. Το ευχαριστήθηκα!

Σε έφεραν σε δύσκολη θέση;

Την ίδια μέρα που είχα την ένοχη απόλαυση. Μου είπε ο μπεργκεράς: «Μα καλά, δύο μπέργκερ δεν νομίζετε ότι είναι υπερβολή;». Κοίταξα ενοχικά την κοιλιά μου και αισθάνθηκα άσχημα, αλλά το ξέχασα γρήγορα.

Ξεπέρασες έναν φόβο;

«Στις «Κολυμπήθρες» στο Πάπιγκο προχωρούσαμε στο φαράγγι με τη φίλη μου όταν βρεθήκαμε σε ένα ύψωμα που έπρεπε να ανέβουμε. Λόγω υψοφοβίας δεν τα κατάφερα, αλλά τουλάχιστον ανέβηκα μέχρι τα δύο τρίτα!» είπε ο ηθοποιός στο

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις