Πάνος Καλλίτσης: Το διαζύγιό μου από την Έλενα Χριστοπούλου έχει πάρει το δρόμο του (VIDEO)

Πάνος Καλλίτσης: Το διαζύγιό μου από την Έλενα Χριστοπούλου έχει πάρει το δρόμο του (VIDEO)

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” έκανε δηλώσεις ο Πάνος Καλλίτσης.

"Εγώ γενικά είμαι απασχολημένος και τον τελευταίο καιρό, όπως ξέρετε, είχα και πολλά θέματα να διαχειριστώ. Γενικά δεν έχω και πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά δεν μου έχει γίνει και καμία πρόταση.

Παλιά έκανα τόσα πράγματα… Δεν θα μπορούσα να είμαι ένας κακός κριτής και να μιλάω σκληρά στις παίκτριες. Εδώ πραγματικά αν κάποιος μου κάνει κακό, δεν είμαι κακός απέναντί του. Είναι θέμα χαρακτήρα, δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό.

Όχι, δεν παντρεύομαι. Πρέπει να λυθεί καταρχήν όλο αυτό το… Είναι λίγο περίεργο όλο αυτό. Εύχομαι όλα αυτά να πάρουν το δρόμο τους, αν και έχουν πάρει…

Μέσα μου είμαι μια χαρά. Διαχειρίζομαι τα προβλήματά μου. Έχω φιλοσοφήσει, πλέον, τη ζωή μου και είμαι καλά", είπε ο Πάνος Καλλίτσης.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις