Ο Γιάννης Κότσιρας για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: "Για μένα ο χρόνος σταμάτησε φίλε"

Ο Γιάννης Κότσιρας για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:

Το δικό του αντίο στον φίλο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα λέει ο Γιάννης Κότσιρας, με λόγια που βγαίνουν από την ψυχή του. Λίγες ημέρες μετά το τελευταίο αντίο, ο τραγουδιστής αποχαιρετά το φιλαράκι του, κοινοποιώντας μια φωτογραφία.

"Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ…" γράφει ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος προσθέτει ότι για τον ίδιο ο χρόνος σταμάτησε.

Τα λόγια του στη νέα του ανάρτηση στο instagram για την ξαφνική απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα... ραγίζουν καρδιές.

«Δεν μπορώ να γράψω μεγαλόσχημα πράγματα. Ήσουν και είσαι το φιλαράκι μου. Με την πελώρια αγκαλιά και τις συνεχείς ανησυχίες, αμφισβητήσεις, εμπνεύσεις. Και ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά για μένα ο χρόνος σταμάτησε φίλε. Η 9η Σεπτεμβρίου του 2019 θα κρατήσει καιρό… Όπως και για όλους όσους σε γνώρισαν. Και ένα να ξέρεις. Η Ελένη και η Μαρία Κλάρα δεν θα είναι ποτέ μόνες τους. Όπως ακριβώς μου το είχες πει. Οι φίλοι σου είμαστε όλοι εδώ. Σε θυμάμαι έτσι. Με μια ξεκούρδιστη, κιθάρα. Γελαστό, θυμωμένο και χαρούμενο. Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ…», έγραψε κάτω από την κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις