Ποιά γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας – Κουμπάρος ο Καραφώτης

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο στο Κορωπί, παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο επίσης τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, ο οποίος απόλαυσε με χαμόγελο την προετοιμασία του γαμπρού, μιας και τον συνδέει μαζί τους βαθιά φιλία.

Η Ζωή Παπαδοπούλου και ο αγαπημένος της, Θοδωρής Πλεμμένος, παντρεύτηκαν, ύστερα από 2,5 περίπου χρόνια γνωριμίας. Στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια και ο βολεϊμπολίστας αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Η Ζωή Παπαδοπούλου, ήταν πραγματικά πανέμορφη μέσα στο νυφικό της με την 3 μέτρων ουρά στην κουάφ, ενώ ο Θοδωρής Πλεμμένος έδειχνε πιο γοητευτικός από ποτέ, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με παπιγιόν λευκού χρώματος.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις