Π. Βλαντή: "Είχα γυρίσει πιλότο για να παίξω τον ρόλο της Τουμασάτου στη Γυναίκα Χωρίς Όνομα"

Π. Βλαντή:

Η Παναγιώτα Βλαντή είχε γυρίσει πιλότο για να παίξει τον ρόλο, τον οποίο πήρε τελικά η Μαριάννα Τουμασάτου, στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα».

Η ηθοποιός εξηγεί για ποιο λόγο δεν πήρε μέρος στη σειρά, σε συνέντευξη που δίνει «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Είχα 7 μέρες θέατρο και δεν μπορούσα να κάνω γύρισμα, δεν γινόταν. Έχω χαρεί που πάει πάρα πολύ καλά και το ήξερα ότι θα πάει καλά, το είχα «μυριστεί» από τότε και τους το είχα πει».

Επιστρέφουν τα Μαύρα Μεσάνυχτα με καινούρια επεισόδια; «2-3 κανάλια φλερτάρουν με την ιδέα να γίνουν τα Μαύρα Μεσάνυχτα, αλλά υπάρχει ένα μπλέξιμο με το Mega και τα δικαιώματα, δεν ξέρω τι θα γίνει», λέει η Παναγιώτα Βλαντή.

Ενδιαφέροντα είναι όσα είπε η Παναγιώτα Βλαντή και για την προσωπική της ζωή.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις