Χριστίνα Μπόμπα: Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης (VIDEO)

Χριστίνα Μπόμπα: Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης (VIDEO)

Μετά το ντεμπούτο της στην παρουσίαση του «The Voice», η Χριστίνα Μπόμπα, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Ήμουν πιο χαρούμενη που ήταν ο Γιώργος. Και πάλι ναι θα έλεγα, δεν έπαιξε το ρόλο στο να πω το ναι. Με το Γιώργο είμαστε σαν οικογένεια, τον έχουμε υιοθετήσει» είπε για τη σχέση με τον συμπαρουσιαστή της Γιώργο Λιανό.

Όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλο μέρος της συζήτησης κινήθηκε γύρω από τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Δεν έχουμε βάλει την παράμετρο της βαρεμάρας απλά είμαστε και οι δύο τρελοί, μας αρέσει να κάνουμε καινούργια πράγματα. Με τον Σάκη νιώθω ευτυχισμένη. Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης. Αισθάνομαι ευλογημένη στη ζωή μου που ερωτεύτηκα παράφορα τον άντρα που παντρεύτηκα. Έχει ελαττώματα αλλά πρέπει να σκεφτώ πρώτα. Μπροστά στα προτερήματα είναι αμελητέα».

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της Χριστίνα Μπόμπα με τα πολύωρα γυρίσματα; «Προσπαθούμε να βρεθούμε. Επειδή εγώ ξεκινάω κάτι που ο Σάκης κατέχει πολύ έχω κάποιον να με συμβουλεύσει. Τον συμβουλεύομαι 100%».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις