Μέμος Μπεγνής: Βέβαια και έχω δεχτεί bullying (VIDEO)

Μέμος Μπεγνής: Βέβαια και έχω δεχτεί bullying (VIDEO)

Για το bullying που δέχθηκε στην παιδική του ηλικία μίλησε μεταξύ άλλων ο Μέμος Μπεγνής στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”

«Βέβαια και έχω δεχτεί bullying. Όταν ήμουν μικρός, από πέντε χρονών ήμουν πάνω από ένα πιάνο συνέχεια και διάβαζα. Δεν ήμουν σπασικλάκος, δεν διάβαζα πάρα πολύ. Ήμουν το παιδί που τα έπαιρνα από την παράδοση… Ήμουν ταγμένος στη μουσική, ήθελα μουσική από μικρός, ήθελα να παίζω πιάνο… Διάβαζα τα μαθήματά μου, αλλά περισσότερο διάβαζα μουσική και πιάνο.

Οπότε όταν ένα παιδί δεν συμμετέχει τόσο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή στη “μαγκιά” και στο bullying επίσης των πιο αδύναμων παιδιών, αλλά είναι ένα παιδί πιο ευγενές, με καλλιτεχνική φύση, ναι, το bullying το έχω δεχτεί. Δεν ήταν συχνό, είχα φίλους, είχα παιδιά που με υποστηρίζανε… Κάποιο το έβλεπαν κοροϊδευτικά, δηλαδή “τι κάνεις; Πας και παίζεις πιάνο;”, χλευαστικά σχόλια…

Αρκετές φορές στην προσωπική μου ζωή ήθελα κάτι που “άνηκε” αλλού. Μικρός ήμουν πολύ κλειστός χαρακτήρας, ντρεπόμουν να διεκδικήσω», είπε μεταξύ άλλων ο Μέμος Μπεγνής.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις