Ο Πάνος Καλίδης άνοιξε στην κάμερα την πόρτα του σπιτιού του - Η μεζονέτα στην οποία ζει (VIDEO)

Ο Πάνος Καλίδης άνοιξε στην κάμερα την πόρτα του σπιτιού του - Η μεζονέτα στην οποία ζει (VIDEO)

Ο Πάνος Καλίδης αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του και να δείξει τις όμορφες γωνιές του στον κόσμο.

Μετά τον Λευτέρη Πανταζή, άλλος ένας τραγουδιστής υποδέχθηκε το πρωί της Πέμπτης στον χώρο του την κάμερα του Happy Day και ξενάγησε την δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη, στα δωμάτια. Ο ίδιος ανέφερε, πως το σπίτι είναι 20ετίας και 300τμ. για την εξαμελή οικογένεια του. Το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε στην τραπεζαρία, όπου είναι και ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σπιτιού, αφού εκεί περνούν χρόνο όλοι μαζί.

Ο Πάνος Καλίδης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι χρήσιμο να τρως σε μεγάλο τραπέζι γιατί είμαστε 6μελής οικογένεια, 5 εμείς και μία οικιακή βοηθός. Άμα βάλεις και τους συμπέθερους φτάνουμε στους 10, άσ' το…» σχολίασε με χιούμορ ο Πάνος όταν βρέθηκε στην τραπεζαρία.

«Είχαμε κάνει ένα ταξίδι με την Λεάννα και ένα φιλικό μας ζευγάρι στην Τουρκία, πήρα δύο ναργιλέδες και όταν ήρθα στην Ελλάδα είδα πως είχαν την μισή τιμή από όσα έδωσα. Και είχα κάνει και παζάρια ο έξυπνος». Όταν ρωτήθηκε για έναν μελλοντικό γάμο, τόνισε: «αν μου ετοιμάσει κάποιος τα χαρτιά και έχει στείλει και προσκλητήρια, θα παντρευτώ…».

Ο τραγουδιστής υποδέχθηκε την κάμερα του Happy Day στο όμορφο σπίτι του και έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό τους αγαπημένους του χώρους.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις