Έξι εβδομάδες άδεια σκοπεύουν να πάρουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Έξι εβδομάδες άδεια σκοπεύουν να πάρουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Έξι εβδομάδες άδεια από τα βασιλικά τους καθήκοντα θα πάρουν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ για να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τον γιο τους, όπως αναφέρει η Dailymail.

Πηγή από το παλάτι αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν γεμάτο πρόγραμμα με υποχρεώσεις μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Μετά θα αφιερώσουν χρόνο στην οικογένειά τους.

Το ζευγάρι αναμένεται να περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο του Άρτσι, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο, με την βασίλισσα Ελισάβετ και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Νόρφολκ.

Το αρχικό σχέδιο είναι ότι θα ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες για να περάσουν τις γιορτές των Ευχαριστιών μαζί με την μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις