Σουζάνα Κουόλ: Full in love σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της (ΦΩΤΟ)

Σουζάνα Κουόλ: Full in love σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της (ΦΩΤΟ)

Μετά την οριστική αποχώρησή της από το GNTM 2, η Σουζάνα Κουόλ επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά της, κοντά στους ανθρώπους που την αγαπούν και την στηρίζουν σε κάθε στιγμή της ζωής της, αφήνοντας πίσω πια όσα έζησε στο reality μόδας του STAR.

Ένας λόγος που χαμογελά είναι και ο σύντροφός της, Gio Melody, η σχέση της με τον οποίο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και η απόσταση που υπήρξε μεταξύ τους κατά την διάρκεια της απουσίας της μόνο θετικά λειτούργησε για εκείνους.

Το ζευγάρι είναι full in love και δεν το κρύβει, με τις κοινές τους εμφανίσεις να πυκνώνουν ολοένα και πιο πολύ. Πρόσφατα, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του tlife.gr, απαθανάτισε την Σουζάνα και τον Gio σε βραδινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις