Θοδωρής Αθερίδης: Όταν η κόρη μου ήταν έγκυος έστειλε ένα μήνυμα πρωί πρωί που… (VIDEO)

Θοδωρής Αθερίδης: Όταν η κόρη μου ήταν έγκυος έστειλε ένα μήνυμα πρωί πρωί που… (VIDEO)

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η κόρη του, Φωτεινή ανέφερε πως… μάλλον είναι έγκυος!

"Το πιο ωραίο είναι να αιφνιδιάζεσαι. Μ’ αρέσει ότι η κόρη μου, ξαφνικά, μου έστειλε ένα μήνυμα πέρσι πρωί πρωί που είχα σηκωθεί για να πάω στο γύρισμα. Το βλέπω και αναρωτιέμαι "τι να θέλει το παιδί μου”. Το ανοίγω και λέει, “νομίζω ότι είμαι έγκυος”. Κάνω από μέσα μου εκείνη την ώρα yeeeees!

Φοβόμουν, όμως, γιατί δεν ήξερα τον σχεδιασμό. Αλλά για να μου στέλνει το μήνυμα και να μου δίνει λογαριασμό σημαίνει ότι κατά νου έχει το καλύτερο. Αλλιώς δεν θα με ενημέρωνε αν είχε κατά νου να κάνει κάτι άλλο. Χάρηκα και κατευθείαν απάντησα πως "θέλω να γίνω παππούς”" είπε ο ηθοποιός.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις