Αγγελική Ηλιάδη: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τον Γκέντσογλου

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τον Γκέντσογλου

Για τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου, μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα": "Δεν θεωρώ ότι πήγε κάτι λάθος, αλλά σαν άνθρωποι κάνουμε τις επιλογές μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι πάντα, όλα τα χρόνια, έκανα για τα παιδιά μου το καλύτερο...

Φυσικά έχουμε σχέσεις. Είναι ο μπαμπάς του μικρού, παραμένουμε οικογένεια και το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι καλά. Υπάρχει μια ειλικρινής αγάπη που παραμένει λόγω του παιδιού. Φυσικά και θέλω να είναι καλά, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Αν είναι δυνατόν. Όταν χωρίζεις είσαι σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης. Μπορεί να θες να τον πνίξεις τον άλλον. Ξεφεύγουν οι άνθρωποι όταν χωρίζουν πολλές φορές και αυτό είναι το χειρότερο γιατί, όλα αυτά, έχουν αντίκτυπο στα παιδιά...

Για αυτό εγώ έχω τη στάση που έχω. Με αγάπη απέναντι στον πρώην σύντροφό μου. Γιατί θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά. Δεν επέστρεψα ποτέ το μονόπετρο στον Σάββα, γιατί να το επιστρέψω; Μετά από πέντε χρόνια να το επιστρέψω; Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Αυτή τη στιγμή δε νιώθω να έχω την ανάγκη από μια σχέση" είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις