«Άγριες Μέλισσες»: Με ποια ηθοποιό είναι ζευγάρι ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος

Κρατούν τη σχέση τους μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού και οι δύο μπορεί να βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο, όμως γενικά διατηρούν χαμηλό προφίλ.

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», Λευτέρη Χαρίτο, και τη γνωστή ηθοποιό, που συμμετέχει στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Μάλιστα, η ίδια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε πως βλέπει τα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» πριν προβληθούν στην τηλεόραση. Η συγκεκριμένη δήλωση δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και η εκπομπή «Το Πρωινό» έδωσε την απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε πως η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Πηγή: «Άγριες Μέλισσες»: Με ποια ηθοποιό είναι ζευγάρι ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις