Γρηγόρης Πετράκος: Άφωνοι στον αέρα με την ανάρτηση του τραγουδιστή για την καμπάνια του AIDS (VIDEO)

Γρηγόρης Πετράκος: Άφωνοι στον αέρα με την ανάρτηση του τραγουδιστή για την καμπάνια του AIDS (VIDEO)

H ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου στο Instagram, social media με αφορμή την αφίσα της καμπάνιας “I’m Positive” της Θετικής Φωνής και της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, σχετικά με την ευαισθητοποίηση για τους ανθρώπους που ζουν με τον ΗΙV, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ λίγη ώρα αργότερα την κατέβασε.

«Θεωρώ ότι ίσως ήταν παρατραβηγμένη η τοποθέτησή του κάνοντας αυτό το ποστ, μπορεί να βρισκόταν σε περίεργη ψυχολογική διάθεση και να του φάνηκε κάπως. Ήταν ίσως μια κακιά στιγμή και μια κακιά τοποθέτηση», δήλωσε ο Θάνος Πετρέλης στο Μεσημέρι #yes και τον Στάθη Πουρουτίδη.

Στο πλατό της εκπομπής, ωστόσο, οι συντελεστές είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Πραγματικά, αυτό το ποστ, ειδικά από τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν το περίμενα. Τέτοια ρητορική μίσους δεν την περίμενα. Πού σε προσβάλει αυτή η τέλεια -από άποψη τέχνης- εικόνα που θέλει να ενημερώσει για το AIDS»;

Από την πλευρά του, ο Παύλος Σταματόπουλος τόνισε: «Ένα ρατσιστικό παραλήρημα που καλά έκανε και το κατέβασε, αλλά από την άλλη υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι ανάμεσά μας το 2019».

Αιχμηρό και το σχόλιο που έκανε η Νάνσυ Νικολαΐδου: «Είναι αδιανόητο το 2020 να μιλάμε σε αυτόν τον τόπο για αυτονόητα πράγματα, για το δικαίωμα του καθενός να κάνει τις επιλογές του και όλοι οι άλλοι να τις σεβόμαστε. Νομίζω ότι είναι μεσαίωνας! Το θεωρώ ντροπή! Ο κος Πετράκος σοκαρίστηκε από την αφίσα ότι θα κάνει κακό στο παιδί του, ενώ όταν ήταν στο reality που τον έβλεπαν με το σώβρακο να πηγαινοέρχεται 24 ώρες το 24ωρο, το οποιοδήποτε παιδί δεν θα είχε κάποιο θέμα;».

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις