Στην ΕΡΤ Τρίπολης η Αννα Γαβρήλου, υποψήφια με τη «Νέα Τρίπολη»

Στην ΕΡΤ Τρίπολης η Αννα Γαβρήλου, υποψήφια με τη «Νέα Τρίπολη»

Η κ. Αννα Γαβρήλου, υποψήφια με τη «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη φιλοξενήθηκε σήμερα στην ΕΡΤ Τρίπολης και τους 101,5 FM και συνομίλησε με τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αρσένη για την απόφαση της να λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαίου 2019.

Η κ. Γαβρήλου πιστεύει ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην προσπάθεια που καλείται να αναλάβει η παράταξη και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ανθρώπινο και ελκυστικό για κάθε νέο άνθρωπο που επιλέγει να ζήσει και να δραστηριοποιηθεί στο Δήμο Τρίπολης.

Εκτός από τη σημαντική της διαδρομή και την επιστημονική της κατάρτιση, υλοποιεί μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εξαιρετικές δράσεις στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης που στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο της Παιδαγωγικής μας Ακαδημίας βελτιώνοντας τις κτιριακές εγκαταστάσεις και οργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις για την ενημέρωση των γονέων και μαθητών.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις