ΗΠΑ: Κλυδωνισμοί στη Wall Street υπό το βάρος της πανδημίας

ΗΠΑ: Κλυδωνισμοί στη Wall Street υπό το βάρος της πανδημίας

Με ισχυρές απώλειες στους βασικούς δείκτες έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, καθώς το κλίμα στις αγορές επιβάρυναν η έξαρση της πανδημίας, το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις Δημοκρατικών και Λευκού Οίκου για νέο πακέτο τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας καθώς και η αγωνία για την έκβαση των αμερικανικών προεδρικών εκλογών στις 3 Νοεμβρίου.

Ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων κορονοϊού κατέγραψαν οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Γαλλία τη Δευτέρα.

Στη Wall Street, o δείκτης S&P 500 κατέγραψε τις μεγαλύτερες ενδοσυνεδριακές απώλειες μετά από τέσσερις εβδομάδες και ο Dow Jones την χειρότερη επίδοσή του από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο δείκτης της βιομηχανίας Dow Jones έκλεισε με πτώση 650,19 μονάδων (-2,29%), στις 27.685,38 μονάδες.

Ο δείκτης της τεχνολογίας Nasdaq, υποχώρησε κατά 189,34 μονάδες (-1,64%), στις 11.358,94 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με απώλειες 64,42 μονάδων (-1,86%), στις 3.400,97 μονάδες.

Πηγές: Reuters, Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις